Fit mom, happy son

Banánové lívance

BANÁNOVÉ LÍVANCE
INGREDIENCE
1 vejce
1 banán
30 g ovesných vloček
(1 PL tvarohu ve vaničce)
 
POSTUP:
Vše rozmixujeme a smažíme na vymazaném lívanečníku z obou stran.
+ Na ozdobu srdíčko z domácích datlových perníčků.
 
Pro mne je to už taková klasika,  kterou jsem dřív připravovala pro sebe, ale dnes už spíš jen pro děti, Ale co je samozřejmostí pro mne, pro jiného ne.
 
Když jsem kamarádce řekla, že lívance dělám z banánu „to je dobrý nápad“, mně na tom nepřijde už nic zvláštního, prostě „klasika“, protože nejsem „zatížena“ rodinnými recepty, vlastně jsem se učila vařit až v dospělosti, když jsem chtěla jíst zdravě a hubnout, jinak jsem přišla vždy až k hotovému a ani do dneška nevím, jak se některá jídla připravují „tradičně“.
 
Babička nesnesla, když se jí někdo motal v kuchyni. Bylo to super, jak jsme se všichni scházeli u jídla, I když jíst jsme museli na etapy, protože v 9 lidech jsme se ke stolu nevešli. Dneska už je nás zase o něco víc.
Asi to není úplně běžné ❤

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.